* ПОЛЕЗНИ за ЗДРАВЕТО и КРАСОТАТА природни продукти за всяка възраст и всеки ден. * Най-добрите природни източници на здраве и красота. * Изберете най-подходящите за вас от нашата пълна гама от хранителни добавки и козметика! *

Sonya Aloe Deep Cleansing Exfoliator / Алое ексфолиант за дълбоко почистване


 !!!   В Н И М А Н И Е  !!! 
✘   Продукт, отпаднал от асортимента
  НОВИТЕ ПОДОБРЕНИ ПРОДУКТИ ОТ СЕРИЯТА "СОНЯ" виж ТУК

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Ежедневният контакт със съвременната замърсена околна среда се отразява бързо на външния ни вид. Винаги когато чувствате, че кожата ви се нуждае от допълнително ексфолииране, но без дразненето, което повечето подобни продукти причиняват, можете да разчитате на дълбоко почистващия ексфолиант с алое и естествени микросфери от жожоба.
Този дълбоко почистващ, но нежен ексфолиант с алое и естествени микросфери от жожоба е идеалната комбинация за гладка и мека кожа. Алое е една от най-добрите овлажняващи съставки, а нежните зрънца от жожоба почистват в дълбочина.

СЪСТАВКИ
Гел от Алое Барбадензис (стабилизиран гел от алое вера), вода, царевично нишесте (Zea Mays), децил глюкозид, акрилатен кополимер, хидрогенирано масло от жожоба, кокамидопропил бетаин, аргинин, глицерин, екстракт от краставица (Cucumis Sativus), екстракт от лимон (Citrus Medica Limonum), феноксиетанол, метилизотиазолинон, динатриева EDTA, аромат.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Използвайте приблизително два пъти седмично след почистване с лосиона за лице с алое. Навлажнете лицето с вода и нанесете ексфолианта на връхчетата на пръстите си. Нежно масажирайте лицето и шията в продължение на 2-3 минути, като внимателно избягвате очите. Изплакнете с топла вода и подсушете с мека, чиста кърпа.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Нежен ексфолиант за почистване на кожата два пъти седмично.
  • Съдържа овлажняващо алое.
  • Микросферите от жожоба ексфолиират деликатно.

За повече информация относно фирмата и продуктите, за включване в нашия екип
или за поръчка на продукти, моля - свържете се с мен!
Мариана Хитова, СФБ регистрационен ID № 359000025935

За контакти - чрез формуляра за връзка на блога, на e-mail адрес: mariana_hitova@abv.bg или чрез Forever Free - Healthy and Beautiful with Aloe Vera Products


Няма коментари:

Публикуване на коментар