* ПОЛЕЗНИ за ЗДРАВЕТО и КРАСОТАТА природни продукти за всяка възраст и всеки ден. * Най-добрите природни източници на здраве и красота. * Изберете най-подходящите за вас от нашата пълна гама от хранителни добавки и козметика! *

Sonya Aloe Purifying Cleanser / Почистващ лосион за лице с алое


 !!!   В Н И М А Н И Е  !!! 
✘   Продукт, отпаднал от асортимента
  НОВИТЕ ПОДОБРЕНИ ПРОДУКТИ ОТ СЕРИЯТА "СОНЯ" виж ТУК

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Забележителен почистващ лосион с алое и плодови екстракти, който представлява първата стъпка от режима за грижа за кожата „Соня”. Той нежно отстранява грим и замърсявания без прекомерно да изсушава кожата. След всяко почистване ще чувствате лицето си удивително меко, свежо и чисто. За оптимални резултати нанасяйте освежаващия тоник с алое и останалите продукти от комплекта „Соня” след почистващия лосион.

СЪСТАВКИ
Гел от Алое Барбадензис (стабилизиран гел от алое вера), вода, етилхексил хидроксистеарат, глицерил стеарат, метил глюцет-20, сорбитол, диметикон, етилхексил палмитат, аргинин, цетилов алкохол, PEG-75 стеарат, цетет-20, стеарет-20, глицерин, екстракт от краставица (Cucumis Sativus), екстракт от лимон (Citrus Medica Limonum), сорбитан лаурат, полисорбат 20, карбомер, 1,2-хексанедиол, каприлил гликол, трополон, динатриева EDTA, аромат.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Всяка сутрин и вечер започвайте грижата за кожата с почистващия лосион с алое. Нанесете малко количество от лосиона на връхчетата на пръстите си и разтъркайте пръстите на двете си ръце. С масажни движения втрийте лосиона в кожата на лицето и шията, за да отстраните грима и замърсяванията. Отстранете лосиона с памук или памучен тампон и изплакнете лицето и шията старателно с топла вода.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Съдържа алое и плодови екстракти.
  • Нежно отстранява грим и замърсявания.
  • Не изсушава прекомерно кожата.

За повече информация относно фирмата и продуктите, за включване в нашия екип
или за поръчка на продукти, моля - свържете се с мен!
Мариана Хитова, СФБ регистрационен ID № 359000025935

За контакти - чрез формуляра за връзка на блога, на e-mail адрес: mariana_hitova@abv.bg или чрез Forever Free - Healthy and Beautiful with Aloe Vera Products


Няма коментари:

Публикуване на коментар