* ПОЛЕЗНИ за ЗДРАВЕТО и КРАСОТАТА природни продукти за всяка възраст и всеки ден. * Най-добрите природни източници на здраве и красота. * Изберете най-подходящите за вас от нашата пълна гама от хранителни добавки и козметика! *

Forever Hand Sanitizer with Aloe & Honey / Антибактериален гел за ръце с алое и мед


 !!!   В Н И М А Н И Е  !!! 
✘   Продукт, отпаднал от асортимента
  НОВИЯТ ПОДОБРЕН ПРОДУКТ виж ТУК

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Когато се стараете да поддържате себе си и семейството си здрави, едни от най-големите ви врагове са онези, които не виждате. В активното си ежедневие влизате в контакт с почти всичко, включително и с множество микроби.

Антибактериалният гел на Форевър с алое и мед е създаден, за да убива 99,99% от микробите. Успокояващият кожата стабилизиран гел от алое и хидратиращият пчелен мед омекотяват и овлажняват, докато почистват. Силата му е комбинирана с приятен и свеж аромат на лимон и лавандула. Малката опаковка от 60 мл е идеална за носене навсякъде и по всяко време.
Нека сме откровени, ако семейството ви живее активно, няма начин да се опазите от болестотворните микроби, които са навсякъде. Но вече има начин да се отървете от тях бързо. Антибактериалният гел за ръце на ФЛП ви предлага голямо спокойствие в малка опаковка.

ОСНОВНИ СЪСТАВКИ
Етилов алкохол.

ДРУГИ СЪСТАВКИ
Вода, сок от листа на Алое Барбадензис (стабилизиран гел от алое вера), пчелен мед, изопропилов алкохол, аромат, глицерин, тетрахидроксипропил етилендиамин, акрилати/C10-30 алкил акрилат кросполимер, токоферил ацетат, изопропил миристат.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Старателно намокрете ръцете си с продукта. Трийте ги енергично една в друга, докато изсъхнат. Деца под 6-годишна възраст трябва да използват продукта само под родителски контрол.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Убива 99,99% от микробите.
  • Приятен аромат на лимон и лавандула.




За повече информация относно фирмата и продуктите, за включване в нашия екип
или за поръчка на продукти, моля - свържете се с мен!
Мариана Хитова, СФБ регистрационен ID № 359000025935

За контакти - чрез формуляра за връзка на блога, на e-mail адрес: mariana_hitova@abv.bg или чрез Forever Free - Healthy and Beautiful with Aloe Vera Products


Няма коментари:

Публикуване на коментар